+420 000 000
Mini Cart 0

Košík je prázdný.

PROJEKT KOMBUCHA

V lednu 2017 vznikla firma Reborn Food s.r.o., název jsme zvolili tak, aby nás neomezoval, ale aby vypovídal o našich záměrech do budoucna věnovat se živým produktům, jejich objevování a výrobě.

Začínáme s Projektem Kombucha, jehož posláním je šíření tradičního fermentovaného nápoje Kombucha v bezkonkurenční kvalitě a prvotřídní chuti. A protože nás žádný produkt v této kategorii dostatečně neuspokojil, nastavení trendu je našim skromným cílem!

Kontakt

Zákaznická linka: +420 731 140 053
E-mail: info@projektkombucha.cz

Velkoobchodní spolupráce:
+420 608 571 311
E-mail: velkoobchod@projektkombucha.cz

 

fakturační údaje

Reborn Food s.r.o.
Holická 1173/49a, Hodolany
779 00 Olomouc
IČ: 05701961
DIČ: CZ05701961
Jsme plátci DPH.

ONDRA ŠUSTR

Je mi 26 let a jsem excentrický, společenský a často mám pocit, že „vybočuji z řady“, za což jsem velmi rád. Miluji pohyb a sport všeho druhu, čtení, umění, dobré jídlo a pití. Také se již dlouho živě zajímám o zdravé a udržitelné stravování.
 
Vždy jsem byl a budu člověk, který chce buď všechno, nebo nic. Také si nadevše cením (a to nejen u lidí) upřímnosti, odvahy, pevných morálních hodnot a autenticity. Přestože na první pohled tak možná nevypadám, jsem také velký perfekcionista a poměřuji sebe i vše co dělám podle tvrdého metru.

 

Svoji komplikovanou osobnost jsem otiskl i do Projektu Kombucha. Receptury jsem vyvíjel a testoval více než rok a co víc nehodlám je přestat i nadále vylepšovat a přidávat další. Plníme do lahví, které jsou svým designem v rámci České republiky zcela originální a poskytují naší kombuše tu nejlepší ochranu. A konečně etikety jsem navrhoval vlastnoručně „po staru“ technikou perokresby kolorované anilinkami.

JAN NOAH

První kombuchu jsem si vyráběl s kamarády již někdy v roce 2012 na Bali v Indosnésii, kde jsme měli i malou Kombuchovou farmu.Kombucha se zde dala ochutnat ve spoustě restaurací, v různých stádiích i příchutích.

Po návratu do Čech jsem vyhledával firmy které umějí udělat výbornou kombuchu, ale vždy se to těžko vyrovnalo té, kterou jsem mělo možnost začít v Indonésii.

V roce 2019 jsem narazil na Projekt Kombucha a jejich úžasné příchutě. O několik měsíců později jsme již s Markem byly ve výrobně u Ondry a testovali různé další příchutě a kombinace. O dalších pár měsíců později jsme se s Ondrou dohodli na hlubší spolupráci a vstoupil jsem do Projektu Kombucha společně s Markem.

Mám rád v životě změny a cesty, které mi dávají výzvy a radosti.
Já sám jsem ze dne na den změnil stravování i životní styl. V roce 2009 jsem z klasického konzumenta tradiční české kuchyně přešel na 100% živou stravu. Tehdy jsem na kouzelném ostrově Bali zjistil, co to raw/vegan strava vlastně je a jak může měnit náš život.

Změna stravy znamenala úžasnou očistu těla jak na fyzické, tak i psychické úrovni. Od té doby jsem začal vyhledávat pro mé tělo pouze kvalitní zdroje výživy. Což i “živá” kombucha je!

Opustil jsem původní kariéru v oblasti webových řešení a marketingových služeb, abych spoluzaložil firmu Vitalvibe, která přináší na trh potraviny a produkty v té nejvyšší možné kvalitě a zážitku pro člověka.

Mám velkou radost, že skrze Projekt Kombucha mohu podporovat šíření skvělých přírodních a živých produktů.

MAREK PASTOREK

Baví mě život. Proto se velkou část toho svého motám kolem věcí, který jej mohou dělat co nejplnohodnotnějším a to především v oblasti psychického a fyzického zdraví. Rád jsem experimentoval s fermentovanými potravinami od vodního kefíru přes kombuchu až po kysané zelí. Živé potraviny pro mne nesou zvláštní až magickou energii a přikládám jim v dnešní “sterilní” době velký význam.

Proto jsem byl nadšený, když jsme s Honzou objevili Projekt Kombucha, který navíc ve své kvalitě a chuti vyčníval nad všemi obdobnými produkty, které jsem doposud zakusil. Netrvalo dlouho a měl jsem jasno, že se chci na tomto projektu podílet a rozšířit povědomí o jeho výjimečnosti.

Projekt Kombucha je pro mne nástrojem, jak udělat radost lidem kolem sebe, zlepšit jejich zdraví i duševní pohodu a navíc vše propojit s péčí o ekosystém kolem nás.