ONDRA ŠUSTR

Je mi 26 let a jsem excentrický, společenský a často mám pocit, že „vybočuji z řady“, za což jsem velmi rád. Miluji svoji přítelkyni, pohyb a sport všeho druhu, čtení, umění, dobré jídlo a pití. Také se již dlouho živě zajímám o zdravé a udržitelné stravování. Vždy jsem byl a budu člověk, který chce buď všechno, nebo nic. Také si nadevše cením (a to nejen u lidí) upřímnosti, odvahy, pevných morálních hodnot a autenticity. Přestože na první pohled tak možná nevypadám, jsem také velký perfekcionista a poměřuji sebe i vše co dělám podle tvrdého metru. Svoji komplikovanou osobnost jsem otiskl i do Projektu Kombucha. Receptury jsem vyvíjel a testoval více než rok a co víc nehodlám je přestat i nadále vylepšovat a přidávat další. Plníme do lahví, které jsou svým designem v rámci České republiky zcela originální a poskytují naší kombuše tu nejlepší ochranu. A konečně etikety jsem navrhoval vlastnoručně „po staru“ technikou perokresby kolorované anilinkami.

JIRKA VYZOUREK

Je mi 28 let a jsem trošku workoholik, od školy se pohybuji v gastronomii a největší zkušenosti jsem určitě získal v michelinské La Degustation, kde jsem si uvědomil důležitost opravdového jídla, kvalitních surovin a našel cestu k přírodním vínům. Potom jsem strávil přes rok na Novém Zélandu a trošku cestoval, což mi hodně rozšířilo obzory a právě tam jsem se seznámil s kombuchou. Do Olomouce jsem se přistěhoval kvůli práci manažera v restauraci Entrée, kde jsme se seznámil s Ondrou, což byla obrovská náhoda. A dali jsme pak dohromady svoje myšlenky, pomohl jsem zkušenostmi a nápady. Byť jsme oba rozdílní, perfektně se doplňujeme a ve výrobě kombuchy jsme od začátku za jedno. Chceme kvalitní a autentický produkt, bez přídavků chemie, či jiných metod. Zároveň volíme naprostou otevřenost v komunikaci s našimi zákazníky, můžete nás kontaktovat a zeptat se na cokoliv. V květnu odlétám do Kanady, kde je teď kombucha velmi populární a tak se nám naskytla šance něco se přiučit. V našem Projektu se budu věnovat obchodu a kontaktu s našimi zákazníky. Ve výrobně je samozřejmě práce až nad hlavu, takže mýma rukama taky projde většina lahví.

FIRMA

V lednu 2017 vznikla firma Reborn Food s.r.o., název jsme zvolili tak, aby nás neomezoval, ale aby vypovídal o našich záměrech do budoucna věnovat se přírodním nápojům, jejich objevování a výrobě. Začínáme s naším Projektem Kombucha, který je pro nás stěžejní.