ONDRA ŠUSTR

Je mi 26 let a jsem excentrický, společenský a často mám pocit, že „vybočuji z řady“, za což jsem velmi rád. Miluji svoji přítelkyni, pohyb a sport všeho druhu, čtení, umění, dobré jídlo a pití. Také se již dlouho živě zajímám o zdravé a udržitelné stravování. Vždy jsem byl a budu člověk, který chce buď všechno, nebo nic. Také si nadevše cením (a to nejen u lidí) upřímnosti, odvahy, pevných morálních hodnot a autenticity. Přestože na první pohled tak možná nevypadám, jsem také velký perfekcionista a poměřuji sebe i vše co dělám podle tvrdého metru. Svoji komplikovanou osobnost jsem otiskl i do Projektu Kombucha. Receptury jsem vyvíjel a testoval více než rok a co víc nehodlám je přestat i nadále vylepšovat a přidávat další. Plníme do lahví, které jsou svým designem v rámci České republiky zcela originální a poskytují naší kombuše tu nejlepší ochranu. A konečně etikety jsem navrhoval vlastnoručně „po staru“ technikou perokresby kolorované anilinkami.

FIRMA

V lednu 2017 vznikla firma Reborn Food s.r.o., název jsme zvolili tak, aby nás neomezoval, ale aby vypovídal o našich záměrech do budoucna věnovat se přírodním nápojům, jejich objevování a výrobě. Začínáme s naším Projektem Kombucha, který je pro nás stěžejní.